Får jag sätta ljuset på dig? Julen 2021

17 oktober 2021

Dags för årets julkalender – ”får jag sätta ljuset på dig?” är teman för julkalendern 2021. Jag har längtar efter modeller, vill du vara med? Säg: ja…

Låt mig sätta ljuset på dig…

Vad gäller?

Jag kommer ta 24 bilder (helst med 24 olika modeller) och alla bilder kommer att tas på samma plats, men inte med samma ljus 😉 Så vill du vara med i en av luckorna som kommer öppnas under december 2021 – säg till. Så ordnar vi en date (du behöver kunna komma till Hammarby sjöstad…)

Så vill du vara med så blir det 24 luckor med 24 personer… alla i ljuset av Internetstiftelsens fantastiska lampa.

Publicerat den
Kategoriserat som porträtt

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?