9. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

I den nionde luckan har jag samlat personer som jag beundrar. Först min fantastiska ”tidigare” kollega Anne-Marie Eklund Löwinder som är en starkt lysande stjärna i cyberspace och på internet. Hennes CV står för sig själv. Hon är en underbar modell. Det är en ära att få vara hennes fotograf, om inte annat för en stund.

Sedan fick jag fantastiska Jack Werner, som ständigt imponerar på mig. Dels genom sitt arbete med att kritiskt granska rykten som sprids på sociala medier, och med Creepypodden, spökhistorier från internet. Om jag fick berätta så skulle jag också berätta att han imponerar på mig som människa i det lilla. Jack är en fantastisk person helt enkelt.

Jag tjatar igen om hur mycket jag tycker om dessa bilder, men både bilderna på Anne-Marie och Jack tillhör personliga favoriter, Stort tack!

Kristina

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?