7. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

”Han kom som ett yrväder i april med ett höganäskrus om halsen” , och alla som kan Hemsöborna vet att det är Karlsson, som Strindberg beskriver så. Samtidigt kunde jag inte se något annat än just det när Max steg in på kontoret i regnet. Sedan tänkte jag på Peter Krantz och hans parafraser av ”fiskargubben”, kanske är det här min 😉

Jag knep Marie också, det är detaljerna som skiljer bilderna åt, se om du kan se 🙂 Stort tack för att du både säger ja och så fint ställer upp.

Stort tack till alla modeller som ställt upp och med vars hjälp jag kunna gjort detta projekt.

Tekniskt 28 mm, slutartid 1/15sek, iso 160, stativ och så en lampa 🙂

Kristina

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?