4. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

Bilder jag ser – ibland görs de

Idagens lucka ser vi tre bilder som jag såg, och sedan var tvungen att göra. Mahira vår fantastiska lokalvårdare – städerska – hygientekniker eller vilket som är rätt titel, sprang förbi med dammsugaren i högsta hugg, så jag frågade om hon kunde tänka sig vara modell. Gillar hur det gula som samspelar.

Sedan kom Robin kom in med paraply, även det med gula inslag – hur skulle jag kunna låta bli.

Jocke stod och jobbade i ögonvrån som alltid redo. Så han fick också göra bilden som jag såg.

Stort tack till kollegor som är mina modeller.

/Kristina

Om du undrar över något, vill vara med? Tryck på knappen och skicka ett mejl.

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?