22. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

Då var det dags för en fullmatad lucka. Många som ska med, och än är jag inte klar… Idag är dock luckan fylld med personer som jag känner och som på ett eller annat sätt arbetar med och för internet.

Den 22 luckan fylls av Sara som lite häpen plötsligt blev min modell. Jag har en extra kärlek till hennes mage, som blir som ett eget motiv.

Därefter har vi Patrik. Som kom med utsläppt hår, till min lycka. Och vi lät det så vara det också. Tydlig, tillmötesgående och tillitsfylld, det är nog mina tre T:n för Patrik.

Sedan kommer en bild som skulle kunna vara på mig, för det är en testbild. Men det är Sara, som sitter som ställföreträdare för frackmannen. Följt med en bild till på Sara med den stolta magen, som växer 😉

Sedan är det Carl. Carl som jag väntade på och så gärna ville skulle ha kavaj för bilden 😉 Varför undrar kanske du, jag vet inte… tror det är för att han hade det när jag fotograferade honom första gången. Jag gillar kavajen, men i dagens lucka har jag också en frack.

Den som är då fräck att han har en egen Frack är Jacob, finaste Jacob. Dig har jag och alla runt dig ett varmt öga till.

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?