21. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

21 dec och det är vintersolståndet. Kallt och halt. Idag öppnar jag luckan och hittar Tobbe – en tolvtaggare. När jag skriver det undrar jag om det heter så – ett svårfångat byte. När man tar en stor älg, jag jagar inte och samtidigt är det just det jag gör som fotograf. Jag jagar, är som en jägare på jakt efter modeller och byten. Jo, jag har tittat på Tobbe och tänk, jag borde. Nu är min chans, sedan är det försent. Jag tog chansen och fällde en tolvtaggare 😉

Ja, jag ser ut som jag gör annat när jag väntar in mina byten…

I luckan finns också Lotta, hon är också en tolvtaggare fast på ett annat sätt, eftersom vi inte alls bor i samma stad, eller ens ses speciellt ofta. Men jag lyckades fånga henne också.

Stort tack Tobbe och Lotta, ni gör vintersolståndet 2021.

Kristina

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?