16. När blir du till?

I vissa lägen kan man inte låta bli att fotografera. Ljuset kan vara en drivkraft, modellen i sig kan dra och ibland är det ett samspel, mellan ljus och modell. Jannike och Filippa tillhör båda personer som jag gärna kommer tillbaka till, lånar, fotograferar, prövar och verkligen tycker om att fotografera. Varför undrar du?
Jag tror det har med vem jag lyckas vara i och i samspelet med deras bilder, jag blir till genom att titta på de fotografier som vi tillsammans gör.

I årets julkalender undersöker jag och prövar med min kamera visa när jag blir till och vem jag, respektive min modell kan vara i mötet med mig som fotograf.

Publicerat den
Kategoriserat som porträtt

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?