15. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

Naturligtvis borde jag ha samlat alla Annor i en lucka och haft dem på Annadagen, men det missade jag så mina Annor är utspridda i olika luckor och idag är det dags för en andra Anna.

Anna som har sån självklar pondus och kompetens. När hon tar plats i min vardag gör hon det som klok, stark och säker, ett stöd när det känns lite osäkert, eller otryggt – när man omges av ”storm och vrede”. Då finns Anna där.

Anna sa: ”Jag tycker om att stå.” och så fick det bli, men en sittande bild kunde jag naturligtvis inte låta bli att klämma in. Tillsammans med Anna gömmer sig i lucka 15 också Roger, som tycktes tveka när jag frågade om han kunde tänka sig att vara med. Efter lite huvudräkning och tidsuppskattning så blev det en bild 🙂 Stort tack!

Sist men inte minst har jag också glömt en serie bilder av min pappa i den här luckan, samma och ändå inte. Tack Pappa, för att du alltid tycker det är självklart att sitta modell.

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?