10. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

Nobeldagen hör jag på radion, och jag som inte laddat upp för fest. Men jag har fantastiska modeller i dagens lucka. Först ut är Kristofer, som jag bara var tvungen att be vara modell för klädval och hela stilen. Fantastiskt!

Sedan har jag Samuel, som jag bara var tvungen att ta två bilder av, en med skjorta och en utan. Slutligen kom också David och var med som modell. Vi hade ett kort med tänkvärt samtal kring fotografi, och vad som får oss att vilja lyfta våra kameror.

Stor tack till modeller, alla ni som kom, och alla er som anmälde er och inte kunde, och alla er, som hejar på lite i bakgrunden. Jag hoppas lite att fler skulle kliva fram i december och säga : jag vill också. Men än så är det tyst på den fronten – till min besvikelse. Men jag är ännu gladare för alla som gjorde som Samuel och David – sa jag vill gärna vara med.

/Kristina

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?