1. Julens strålkastarljus – en julkalender i bilder

Lucka 1

I dagens lucka hittar vi mina kollegor Björn och Robban – stort tack. Jag börjar med de som var med i början, sedan kommer jag kasta mig lite fram och tillbaka ibland modellerna. Under 24 dagar fram till jul. Jo, jag är också med… och kommer vara med igen 😉

I julkalendern 2021 har jag haft lyckan att ha fler modeller än någonsin. Vilket är stort och fantastiskt, och det gör min kalender. Årets tema är strålkastarljus eller en lek med ljus, en ljuslek (fotografi). Som du kommer se så är alla bilder är tagna på samma plats, men vid olika tillfällen. I strålkastarljuset av en väldigt vacker lampa… Men betyder det att alla har samma ljus?

Den som är tekniskt intresserad ska vet att jag arbetat med 28 mm, f4 och en slutartid på 1/15 sek. ISO inställningarna är 160.

Kristina

Skulle du vilja vara med? Eller undrar du över något annat – hör av dig.

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?