Vädret är bra här, Tempelhof Berlin

Måndag och längtan efter att arbeta tillsammans med Therese är omåttligt stor. Är i Berlin för att jag ska delta i OK-festival. Idag har det dock mest varit en resdag och därför tog jag mig till Tempelhof för att titta på det oanvända flygfältet. Vi har bestämt oss för att arbeta med teman, under semestern, dagens är väder.

Jag arbetade länge med vindsurfaren, och pojken som skateade med sina drakar, men på vägen ut från flygfältet fastnade jag för tågen och rälsen och skylten som reflekterades i glasen på ett informationshus, bestämde mig för att agera rovdjur och invänta en modell. Hon kom…

14072014-The weather is nice here

Det här tycker jag om… att den fångar flera rum, flera tider och flera platser.

Om jag skulle ta om bilden…

Tror inte jag skulle göra det, hade dock velat ha modellen mot kameran…

Publicerat av

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är den som skriver och fotograferar för den här bloggen som handlar om att vara människa, bli sedd och se andra. Välkommen!

2 reaktioner på ”Vädret är bra här, Tempelhof Berlin”

  1. Jag gillar alla världar jag får ta del av, hur du har målat fram något så spännande. Saknar även att fota med dig.

    Jag är sen med mina bilder, men de kommer så fort som möjligt.

Kommentarer inaktiverade.