Jag har tillbringat några dagar i Berlin tillsammans med ett av mina barn. Det har varit intensivt, kallt och väldigt roligt. Jag bär ofta runt på min kamera – barnet bär med sig mobilen, tillsammans har vi fotograferat Berlin – lite lagom mycket.

Njut!

Vid muren
Shepard Fairey
I TV-tornet
TV-tornet vid Alexanderplatz
Övervakning
Sachenhausen
Sachenhausen
Pathologen på Sachenhausen

Ovant att dela med sig av ledigheten – men vi bjuder på det 🙂 Och jag älskar bilder av bilder… ju mer ju bättre…

/K

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.