Jag funderar mycket kring hur jag ska presentera mina bilder – här, eller inte alls? På Instagram eller Facebook, eller kanske bara här? Jag leker med ljuset, tittar, tar om, fotograferar, hittar luckor och vägar till att hitta pusselbitar som saknas – jag ger mig tid, fyller ut och tänker att alla bilder behövs presenteras tillsammans, så att flödet syns.

Jag bestämmer mig för att presentera bilderna som en serie – två bilder om dagen i tio dagar för att portionera ut lite av det som jag vill berätta, så blir det detta gång. Startar imorgon – välkommen då…

Längtar efter någon annan, är det du?

I arbetet med dessa bilder om att lösas upp har jag återigen insett jag längtar efter modeller som vill vara med i upplösning, som vill lösas upp med ljuset som verktyg. Vill du vara med?

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?