Det svåraste som finns när man själva är sin egen uppdragsgivare är att säga nu är det klart, för det finns ju ingen deadline, ingen mottagare, ingen arbetsgivare och många gånger ingen som ska titta, tycka, säga detta duger. Allt är gjort av mig, för mig och utifrån mina intressen.

Idag bestämde jag mig för att ”nu är det klart”. Nu ska jag ta nästa steg, gå in i en period av tvivel och självkritik för att sedan se om jag tycker att det är bra tillräckligt.

Temat för sommarens projekt är Övervakning – integritet, och just nu tycker jag att projektet har många kvaliteter, imorgon kommer jag tvivla mer, och i övermorgon tror jag ingen vill se…

I väntan på att jag ska hitta mod… visar jag några av de bilder jag gjort de senaste dagarna som jag trodde skulle bli projektet denna sommar.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?