Jag undrar ibland om alla människor har en önskan och en längtan efter att vara någon annan, eller bara slippa vara sig själv. Jag har länge försökt vara en som alla andra. Men hur blir man det. En vän sa en gång till mig:

”Du är fullständigt normal, du har bara lite annorlunda intressen.”

Men att vara normal är inte att vara som andra, det är att vara en som befinner sig i mitten av normalfördelningskurvan. När jag försöker passa in, vara som andra blir resultatet att jag försöker slippa vara mig. Jag tycker om att ta bilder, och gärna samma, eller av samma motiv i något som kan upplevas som det oändliga, samma bild eller samma motiv om och om igen. Det är precis som jag tror att jag då ska hitta mig själv, men det tycks jag inte göra.

DSC_9226 DSC_9240 DSC_9225 DSC_9223

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?