Jag har nog aldrig varit så stolt som den dagen då Mathias Klang gav mig titeln: Skolombudsman för Creative Commons i Sverige, det är länge sedan nu, men efter några dagar i Portugal så kom känslan tillbaka. Det är bara i Creative Commons sammanhang som jag stöter på Peter, min goda, fantastiska vän från Danmark. Peter har energi som få, och om något kan han försätta berg och driva projekt som få. Till min stora lycka har Peter blivit talesman för Creative Commons i Danmark och sedan lämnat över min titel till Rikke. Rikke är en pedagog, lärare som jag genast kände mig hemma med, inte bara för att hon pratade eller förstod mig, utan också för att hon har ett driv, en passion, en vilja och en ambition som jag kan känna igen mig i. Under tre dagar har jag haft lyckan att få vara samman med Peter och Rikke, prata öppna licenser och planer för öppna lärresurser och samarbeten kring en öppen webb.

Upp på den lyckan har jag också fått äran att ha Rikke som min modell. Tack!

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?