Kategorier
2015 modell

Ska du fotografera hela kontoret idag? #enkalendertilljul

20 december 2015

Hela det här projektet handlar om min ovilja att inse att det är vinter, mörkt grått och alldeles snart jul. Julen är för mig en tid med många blandade känslor. Att göra en kalender tillsammans med människor jag möter har gjort december till en lång fotosession. Det finns en extra lycka i att ha människor i sin närhet som säger ja, jag vill vara med.

Pamela är en sprudlande kollega, alltid positiv, glad och full med ”ja:n” och det är så fantastiskt med Pamela! Så när vi plåtar säger hon:

-ska du fotografera hela kontoret idag?

Då tänker jag att hon menar att jag ska fotografera kollegorna på julfesten, så jag svarar nej, det tror jag inte. Tills jag förstå att hon menar att jag ska fotografera alla kollegor som ska vara med i kalendern… men de har jag ju redan gjort 😉 kolla 19 december, 16 december och 14 december… det var inte fler som ville vara med 🙂

Av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?