Ser du mig – 2014 – nu då?

Now then
Now then, 1 jan 2014

Jag inleder 2014, med att sakta avsluta projekt 2013… Tänker att det bästa sättet att stanna är att långsamt bromsa. Så jag kommer fortsätta ha mig själv som modell för bloggen: Ser du mig, ett tag till. Kanske inte lika regelbundet, det vet jag inte…

Jag har också byggt om och bytt tema – kände att det var dags att pröva ett annat uttryck, eller gå tillbaka till det som jag startade med, i sökandet efter ett nytt.

Bilderna från 2013 ligger i menyn: 2013, alla är publicerade där, men du kan också browsa via kategorierna eller söka. Om du vill följa eventuella porträtt under 2014, rekommenderar jag att du prenumerera på bloggen, då får du allt som publiceras direkt i e-posten. Men du kan också följa bloggen via rss. Jag kommer att posta bilder här, och dela dem i sociala medier. Jag har också bestämt mig för att öppna för ett samtal, i alla fall på inlägg som innehåller text, så det kommer att vara möjligt att kommentera, se nedan, men det är naturligtvis frivilligt.

Publicerat av

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är den som skriver och fotograferar för den här bloggen som handlar om att vara människa, bli sedd och se andra. Välkommen!