Sebastiaan – ansikten för gemenskapen

Jag var i Toronto i mitten av projektet och det gör att jag har fler modeller än de som valde att vara med via sociala medier och jobb, för jag kunde inte låta bli att fråga. Först ut var Sebastiaan ter Burg, fotografen för Summiten, som trodde jag skulle ”låna eller göra” hans projekt ”faces of commons”, vilket jag inte tänkte göra.

Att fotografera med engelska som arbetsspråk är svårt, och jag blir nästa mer kontrollerande, för när orden tar slut tar händerna vid.

Stort tack Sebastiaan för att du lät mig ha dig som modell.

När jag tittar på bilden ser jag ansiktet av någon som gör allt för att hålla ihop, ser ut som man tycker det är ok, fast man egentligen bara vill vara någon annanstans. Men kanske är det fotografens mardröm att själv stå modell?

Publicerat av

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är den som skriver och fotograferar för den här bloggen som handlar om att vara människa, bli sedd och se andra. Välkommen!