När jag mötte Kristoffer väntande jag på Patrik. Han kom i träningskläder i svenska färger och jag skrattade och bad honom ta av träningsoveralls-jackan och fick som svar att det egenligen inte spelade någon roll för T-shirten skulle vara lika mycket en i svenska färger. Jag minns inte om det var friidrottslandslaget som hans arbetsgivare var sponsorer till eller inte – blått och gult var det i vilket fall som helst.

Jag undrar ofta varför jag hänger upp mig vid färgerna när jag vet att bilderna ska bli svartvita och jag kommer inte ens att ta med kläderna på bilden, utan fokusera på ansiktet. Men kläderna och färgerna skapar någon form av känsla som jag inte riktigt kan bortse från. Det är ett första intryck som jag ibland måste ta mig över 🙂

Bilden är spännande med blicken som är lite frånvarande och drömmande. Vad drömmer du om?  Drömmer du bara när du sover eller dagdrömmer du också när tillfälle ges, eller tas?

Tack Patrik

Den här bilden är en del av mitt projekt ”tillit och tvivel” vill du se fler bilder eller kanske alla? Kolla in mitt instagramflöde serdumig.se eller titta på taggen: tillit och tvivel.

 

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?