På plats 39 – Karin #ftw

25052014-39_Det finns bilder och bildelement som jag tycker extra mycket om, och som jag återkommer till. Idag får Karin Nygårds vara modellen för att visa hur fantastiskt det kan bli med ljusreflexer i ett glas. Karin får mig att tänka på folkvisan Liten Karin, och längta tillbaka till litteraturlektioner, där vi läste just balladen om Lite Karin. Karin är så stark med sin målmedvetna blick. Stort tack Karin för att jag fick äran och att du ställde upp på min lek.

Ett extra grattis till plats 39 på listan över Sveriges femtio mäktigaste kvinnor i it-branschen! Tänk vilka hack, det kommer att medföra! Jag tänker hur mycket det kan lyfta behovet och frågan om vad digital kompetens innebär! PÅ riktigt!

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?