18 dec 2015

Hon är en sådan inspiration att arbeta med. Knivskarp i tanken och i intellektet, otroligt inspirerande och en blick för bild som får mig att bli grön av avund! Jag sitter på min stol på kontoret och säger. I min kalender vill jag ha en modell som står mot en vägg ute, har flätat hår med en rosett och bar överkropp. Jag undrar bara vem av alla mina modeller ska gå med på det. Jag kan göra det replikerar Therese, va säger jag. Och så fortsätter hon:

När ska vi fota.

Det blev dagen därpå. Bilden har legat några dagar, i väntan på idag. Det här är julefrid! Stort tack Therese!

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?

2 svar på ”När ska vi fota #enkalendertilljul”

Kommentarer inaktiverade.