Vilket är ditt första minne. Är det en smak, en doft, en känsla eller en bild. När jag tänker på vad som skulle kunna vara mitt första minne, är det alldeles blankt, tomt. Jag tror inte jag har ett första minne. Jag har intryck som jag tror kommer från min barndom, eller om det är berättelser som jag hört, som jag sedan tagit som mina och idag tror är mina minnen.

Mitt första minne.

Det här är inget minne, det är min första klänning, jag minns eller tro mig minnas att jag hade klänningen på mina dockor, eller min docka för jag minns bara att jag hade en docka. Den dockan hade flera klänningar, bland dessa min första klänning. Till historien hör att jag fick reda på att det var min klänning, när mamma gav den till mig när jag väntade mitt första barn.

Det här är en bild i en utmaning som jag gör som heter Min fotojournal. En bildlek som bygger på att jag tar en bild på ett givet tema.  Du kan följa projektet på Instagram.com/serdumig.se

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?