Lucka nio öppnas med Karin

Jag har lovat mig att inspireras av Karins mod. Allt för att kanske bli förvånad över hur gott det kan gå. Du är en stor inspirationskälla.

Vad är detta?

Det här är min julkalender, det är min tredje på den här bloggen och fram till jul kan ni följa mitt fotografi genom att jag få lyckan att ha människor i min närhet som vill stå modell och gestalta mina känslor inför denna årstid och högtid som så innerligt förvånar mig med krav och förväntningar.

Temat för årets kalender är förvåning, även om jag från början ville arbeta med temat generad.

-Varför förvånad?

-Vet inte, det fanns något i det avslappnade uttrycket som drog i mig.

Tack till alla som deltog

Publicerat av

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är den som skriver och fotograferar för den här bloggen som handlar om att vara människa, bli sedd och se andra. Välkommen!