Lös upp (dag sex av tio)

Kort om bilderna

Jag brukar fuska och skriva samma sak om och om igen, eftersom bilderna bygger på samma serie, som handlar om att att hitta en väg ut, en möjlighet att tro på att bilden bär och berör dig, får dig att känna. Vad vill jag att du ska känna? Undrar ju du då?

Jag borde säga att jag vill att du ska se det lätta i livet, ljust och alla möjligheter, men om jag ska vara ärlig så handlar mina bilder snarare om det som vi aldrig pratar om, att vi inte ser varandra, är instängda i våra egna världar och att de sällan möter andras, vi bär på rädslor (som min) som vi aldrig visar, som vi bara gömmer. Jag tänker om jag visar mina rädslor så kanske du också känner igen de, även om de inte handlar om samma sak.

så sist ett tack…

Jag vill innerligt tacka alla de som kom igår och tittade på mina bilder, de som kom och lyssnade på mitt prat om mina leksaksstilleben och gjorde min kväll till en som jag ska minnas länge. Speciellt vill jag rikta ett tack till min fina kollega Jessica som hjälpte mig hänga och sedan var min fotograf för kvällen.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?