Lös upp (dag fyra av tio)

Så orden…

Jag inser att jag det dunkelt tänkta är det dunkelt sagda. Det här projektet som pågår under tio dagar är ett som handlar om att söka mod, för att ta nästa steg i mitt stora projekt ”viskningar”. Ett projekt som jag gjort under ett och halvt år och som innefattar massor med modeller, en kort text och en dröm som jag ska försöka förverkliga.

Mina bilder.i lös upp – handlar om min rädsla för att det jag vill säga är trivialt, ytligt och bara handlar om mig, att jag inte lyckas få någon annan att förstå att jag är innesluten i min egen kupa – i min värld. Den rädsla som jag ständigt bär med mig.

Jag har försökt göra bilderna mer allmänna i uttryck, genom teknik och genom att låta mig som modell träda tillbaka – för att du kanske ska kunna se förbi mig och se och känna något du med.

Kristina

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?