Kategorier
porträtt

Julefrid – 18 december öppnas med Lennart

18 dec 2019 – julefrid med Lennart Guldbrandsson

Jag tycker att det är viktigt att vara nyfiken, att vara varsamt nyfiken. Jag vet inte om du förstår vad jag menar men att vara nyfiken genom att ställa frågor kring vardagen, verkligheten och de val vi gör, reflektera och sedan vara generös med sin/sina tolkningar. Nyfikenheten ska vara lika öppen som frågorna, och svaren… Lennart är just precis så ödmjuk och nyfiken som bara en fantastisk person kan vara. Han reflekterar lyhört samtidigt som han är närvarande.

//

Det här är min julkalender med 24 luckor som öppnas varje dag, en om dagen med en ny bild idag är det Lennart, fina Lennart som är i min lucka, tack för att du finns.

Kristina

2 svar på ”Julefrid – 18 december öppnas med Lennart”

Stängt för kommentering.