Julefrid – 10 december öppnas med Lunkan

10 dec – julefrid med Lars Lundqvist

Tänker på färgerna och reflektionen: ”det är snyggt med det röda mot det svarta”. Jag kan bara instämma, tror inte att jag sa att det skulle bli svartvitt, men det förstod nog Lars redan. Finaste Lars den mesta arkeolog, som jag känner. En grym fotograf, en grym vän som jag önskar att jag såg mer. När vi ses är det Lars med 50 mm och jag med 85 mm – nästan samma, och ändå inte. Tack för att du finns och tack för all energi och fotoglädje.

//

Det här är min julkalender för 2019, temat är julefri. En lucka om dagen, en bild om dagen i 24 dagar. Jag är så evigt tacksam för alla som är med!

Kristina

av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?