23 december 2015

När tanken, eller idéen kom till mig att göra en kalender. Tänkte jag att det finns några säkra kort, några som jag tror vill vara med och som kommer säga ja. Camilla är en av dessa personer. Det var dock inte helt enkelt, men vi fick till en kort, men otroligt rolig fotosession. Vi tittade på bilderna i viewfindern och Camilla säger:

jag tycker om allt

Åh, tänkte jag om det ändå var så enkelt att jag också tyckte om allt 🙂 Jag är i vilket fall som helst innerligt glad över att Camilla nappade på erbjudande och vi var överens om att den dag som skulle vara hennes var just hennes födelsedag. Så grattis!

Det här är min kalender som skildrar de grå dagar som december vanligtvis är, i år går den på temat människor som jag möter och tycker om.

 

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?