13 december 2015

Fredrik svarade ”gärna” när jag undrade om någon ville vara med i min kalender. Jag är väldigt förtjust i Fredrik både som modell och som just bara Fredrik 🙂 Att dessutom har en modell som säger:

Jag ställer alltid upp…

för ditt fotografi. Sådana personer från mitt hjärta att bulta extra hårt. Att jag sedan utan en blinkning fick honom att gå med på att vi skulle ”fästa upp hans hår i rankorna vid Köpmantorget i Gamla Stan (du vet där St Göran och Draken finns). Fotosessionen kräver dock två bilder för att du ska förstå! Hur fantastisk Fredrik är.

13 dec
13 dec, Medusa

Fredrik – tusen, tusen tack!

Det här är två bilder i min kalender, än finns det några dagar kvar i december, kanske vill du också pryda en? Om så säg till 🙂

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?