Ibland tror jag att jag är en som målar porträtt

15042015-sara mrtsell wikimediaJag har fotograferat Sara tidigare och vet att hon är gudomligt vacker. Där på morgon i Kista lyckas jag få en reflektion, som gör att det blir ett indirekt ljus direkt på Sara – och personligen blir jag alldeles lyrisk när jag ser det i kameran. Det är en mjukt, vackert ljus som gör Sara än mer rättvisa!

När vi tar bilderna ber jag Sara blunda, det är en fantastiskt att ta modellbilder/porträtt av människor som vi ser, men inte ser. Jag ser dig, men ser du mig? Sara konstaterar i röran utanför mässan:

Om jag ska blunda måste jag ha tillit för dig och omgivningen…

Så är det onekligen – och jag är oerhört tacksam för den tillit som du visade mig Sara!

15042015-sara mrtsell

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?