”Dagens första starstruck-moment avklarat. Fotad av @kalexanderson 😀 Ovant att stå på andra sidan kameran, men spännande.”

från Fredriks twitter

Jag hade en lista över alla som sa: ja. Men av någon anledning hade jag glömt att sätta upp Fredrik på listan, men det fina med fantastiska modeller är att de kommer ihåg åt en 🙂 Tusentack för det!

Så fort jag tittade på Fredriks bilder såg jag mig själv, reflekteras i hans glasögon, här syns även jag som fotograf. Bilden tycks handla om att ta skydd, omtanke och närhet. Och om Fredrik bara puttar till handen på vänstra sidan så blir ansiktet helt, och vi kan se honom. Åh jag tänker jag som inte vill synas 🙂

Stort tack Fredrik!

 

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?