När Helena frågade om hon skulle komma sminkad eller inte, kunde jag inte låta bli att säga:

-kom både sminkad och osminkad.

Helena kom med smink med sig och vi valde att sminka en ansiktshalvan och låta den andra vara omålad. Så om du tittar på bilden ser du kanske det.

Mitt mötet med Helena var väldigt intensivt och vi skildes med löftet att vi borde ses snart igen.

När jag tittar på bilden, så ser jag vardagen och alla missförstånd som uppstår i den kring våra förväntningar på de som vi lever med i vardagen. Jag erkänner villigt att Helena är en modell som jag är väldigt svag för. Hennes ansikte, hennes hår, den skörhet som hon utstrålar. En modell för mig.

Tack Helena

Detta är en av bilderna (nr: 5/52) i mitt projekt ”tillit och tvivel” vill du se fler bilder i den här serien, klickar du antingen in på mitt instagram konto serdumig.se eller går via följande länk till alla bilder här på bloggen.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?