Christian ständigt påväg

Det är alltid enklast att vara tillfreds när man bli ompysslad. Jag ser på bilden och tycker om hur jag gått närmare Christian för att verkligen se honom, samtidigt som han ser så nöjd ut när han kliar sig i skägget.

Christian stort tack för att du är min modell, och tack för tiden i Toronto. Jag fotograferade Christian mellan två sessioner och i tidsnöd för han var påväg till en session på Creative Commons Summit 2017 i Toronto, som just hade startat.

Just nu presenterar jag mitt projekt Tillit och tvivel och det här är en av bilderna (nr: 24/52 (snarare 53)). Vill du se fler bilder i den här serien, klickar du antingen in på mitt instagram konto: serdumig.se eller går via följande länk till alla bilder här på bloggen.

Publicerat av

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är den som skriver och fotograferar för den här bloggen som handlar om att vara människa, bli sedd och se andra. Välkommen!