Den tilltro som ni visat mig genom att vara mina modeller är otrolig. Det måste jag än en gång säga när jag sammanfattar detta projekt. Och historien bakom denna bild visar det än en gång.

Camilla var i Stockholm under påskledigheten och valde att ta båten från Södermalm för att komma till mig och vara min modell. Det konstiga var att vårt samtal om varför hon valde att vara min modell är motsägelsefullt för som jag minns det så var känslorna för att vara modell ambivalent – hon vill ha kontroll, men till mig kom hon … Ett sånt förtroende vill jag ju helst inte svika, det är ett förtroende vill man ju bygga på.

Jag verkligen älskar denna bild, eller dessa bilder. De är så sköra, undvikande och mjuka. När jag ser dem så ser jag all min blyghet eller om jag nu är introvert, eller en sån som står bredvid, en som förösker låtsas som det regnar, trots allt.

Camilla tack för att jag fick ditt förtroende.

Detta är en av bilderna (nr: 13/52) i mitt projekt ”tillit och tvivel” vill du se fler bilder i den här serien, klickar du antingen in på mitt instagram konto serdumig.se eller går via följande länk till alla bilder här på bloggen.
 

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?