Att fotografera Camilla är som ett pågående projekt. Vi möts, vi fotograferar och sedan blir det för det mesta fantastiska bilder (kanske alltid). I mötet med  Camilla pratade vi om min oförmåga att mingla. Jag är ingen minglare, jag är en observatör, en som står bredvid och tittar på. Det pratade vi om. Och så fotograferade vi. Vi pratade också om alla mina tvivel… och Camilla sa:

-Det säger du alltid och sedan blir det underbart. Med lugn som ingen annan…

När jag tittar på bilderna så undrar jag om de är ett svar eller en replik på vårt samtal. En skildring av mitt distansierade sätt. Jag älskar händer, och Camillas vackra ringar och undersköna lockar.

Tack!

nu presenterar jag mitt projekt Tillit och tvivel och det här är en av bilderna (nr: 36/52 (snarare 53 eller 54)). Vill du se fler bilder i den här serien, klickar du antingen in på mitt instagram konto: serdumig.se eller går via följande länk till alla bilder här på bloggen.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?