Bonusdag två av fem

Så några ord…

Jag har ändrat mitt mobilliv, och det är plötsligt svartvitt – vilket är befriande och skönt. Hela min bildvärld är svartvit, även er när jag tittar på era bilder och jag är så imponerad över att alla använder svartvitt – jag tänker att det är en trend, men så kommer jag ihåg just ja, jag lever ju ett svartvitt liv nu, allt på inrådan av Tristan Harris och hans tankar kring time-well-spent.

Målet är att mitt digitala liv ska bli bättre, rikare – och jag inser att jag kanske just bara är en som gömmer mig… precis som i mina bilder. Igår hade jag dock lyckan att få vara med en vän, som gav min insikter, kunskaper och så mycket kärlek, att idag är längtan än större – det är kanske så med möten att de är beroendeframkallande – man vill bara ha mer. Jag har fem bonusdagar – de kommer lite slumpmässigt men de kommer. Dessa bilder kom egentligen fram som ett resultat av att jag sökte en bild för en hemlighet… tänka sig.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?