24 december 2015

Nu är julen här, eller om den redan varit här ett tag, fast vi inte har märkt det? Jag är osäker på vilket. Dagens modell är mig mycket kär, och den största lyckan var när han sa: får jag vara med? som återkoppling på min idé om att göra en kalender om de dagar som lackar till jul.

När vi tagit bilden frågar han:

Blev det så bra som du sa?

Och det blev det, inte bara bilden på den jag håller kär, utan på alla er som deltog. Ni gjorde december till en månad att minnas, och det gör att jag sedan några dagar tillbaka bestämt att jag ska samla alla mina kalender bilder i en bok, där ni är med… så att jag kan minnas denna december 2015, som var så speciell.

Tack du Peter! Speciellt du, för att du redan innan den 1 december fick mig att inse att detta kan gå, och sedan vill jag rikta ännu ett tack till er alla som var med!

Kristina

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?