#bekantaobekanta – temat jul!

Jag ska ärligt tillstå att jag inte tagit en bild på någon annan än mig själv under julen. Det naturliga hade ju varit att jag valt ett självporträtt från förra måndagen för att skilda julen – det blev inte så. Istället så fotograferade jag mina barn igår med löfte om ännu ett år med världens finaste present i paketet ”fototid”.

Det roliga är att efter tjat och mycket gnat så har det blivit bilder, härliga och intensiva stunder, sura miner och skratt. I julklapp önskade de sig bilderna, fast i analog form och det fick de naturligtvis. Sonen tittade igenom det urval som jag gjort och sa, här finns allt en och annan personlig favorit.

Temat jul får bli en bild av sonen med en favoritmin.

28122014-KPA_3369

Jag tycker om allt med bilden, utom kanske att tröjan tycks fall sönder. Jul! Kolla in Therese bild! Underbar!

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?