26022014-KRI_8824

Det finns uppdrag som jag bara tycker är fantastiska, ett sånt är att jag får möjlighet att bildsätta rapporten ”Eleverna och internet”. Jag gjorde det även 2013 och så det var liksom så självklart att jag skulle göra det även i år.

Jag ska ärligt säga att de roligaste bilderna var de som jag tog i skolan, för så fort jag kliver in i en skola känner jag igen mig. Det är något i korridorerna som andas ”det här är jag”, här pågår ”lärande”. Väggarna skriker ”skola” och viskar om alla barn som sprungit för fort etc.

Här är finns två av bilderna, resten få ni titta på genom att ladda ner och läsa rapporten ”Eleverna och internet 2014”. Den var fantastiskt rolig att skriva också!

26022014-KRI_8930

 

 

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?