3 december 2018 – omfamna julen

Idag öppnar jag lucka 3 och där hittar jag den magiska Maie. Jag träffade Maie på en workshop, som med sin passion, sina bilder berättar historier som handlar om ett gränsland mellan ljus och mörker, liv och död, stillhet och jakt.

Om kalendern 2018

Temat för året är ”omfamna julen” och jag har som vanligt valt att skildra min stress och skräck inför julen som kommer med oändliga krav och förväntningar. Det är med stor frihet som jag låter min kalender skildra min jul-stress-ågren. I år omfamnar jag julen med er och känner mig mindre stressad och mindre ensam, mina modeller omfamnar mig symboliskt och ger mig frid.

Om du hamnat här och undrar vad detta är för julkalender så…

Jag gör en julkalender med bilder, med människor. I år är temat ”omfamna julen”. Jag prövar fortfarande idéen om det ska vara diptycher eller inte, men har ännu inte bestämt mig.

Jag söker modeller.

Vill du vara med? Säg till… jag har några luckor till att fylla… Ett krav är att du kan tänka dig att komma till Hammarby Sjöstad, och att våra kalendrar går att synka.

Publicerat av Kristina

Är fotograf och den som använder bild för att hitta svar på frågan: vad innebär det att vara en människa?